Slot Promo Terhad!

Rawatan Super Facial [Baharu!]: Teknologi terkini Face Expert Bantu Rawat 8 Jenis Masalah Kulit Wajah. Hasilnya - Penampilan Jauh Lebih Muda Dari Usia Sebenar!

Sekarang kami ada harga promo untuk rawatan ini.

Atau scroll ke bawah untuk baca lebih info.

Dah lama alami masalah macam ni tapi tak tahu nak rawat bagaimana?

Rawatan 8 jenis masalah kulit wajah utama iaitu:

Parut Jerawat

Pori Terbuka

Tompok Hitam

Pigmentasi

Melasma

Kedutan

Wajah Kendur

Eyebag

Lihat apa yang bakal berlaku jika memakai produk sebarangan yang membahayakan diri !

“Wajah jadi cacat dan kerosakan teruk pada kulit wajah akibat penggunaan produk yang tinggi merkuri yang tidak selamat akibat terpedaya dengan janji manis pengusaha produk timbang kilo yang tidak bertanggungjawab.”

"Produk yang tinggi kandungan merkuri merosakkan struktur kulit wajah dan makin sukar untuk merawat jika ia adalah kekal"

"Kurang keyakinan diri dan rasa malu apabila berhadapan dengan masyarakat dengan keadaan wajah yang alami kerosakan serius"

" Saya mengalami masalah dagu berlapis dan kulit wajah jatuh ni sejak berusia 35 tahun. Sekarang dah nak masuk 50-an. Malu rasa setiap pagi nak masuk office. Macam2 krim & suplimen dah pakai tapi tak ada perubahan. Sama je. Alhamdulilah tergerak hati nak buat rawatan di Marissa Aesthetic. Sekarang semua puji nampak jauh lebih muda dari usia 🙂 "
Pn. Fazidah, 49 tahun
Penjawat Awam

Di atas merupakan antara feedback pelanggan selepas rawatan Super Facial di Face Expert, Marissa.

Borang Sesi Konsultasi Rawatan Red Light

Isi butiran di bawah dan klik butang Hantar.

Kami akan menghubungi anda untuk mengesahkan sesi konsultasi. Cepat! Sesi promo adalah terhad!

Red Light

Dah letih cuba produk dan rawatan yang tak berkesan?

Nak wajah kembali tegang, terbentuk dan segar?

Ya, saya NAK!

Memperkenalkan
Rawatan Super Facial
by Face Expert

Gambar: Result Teknologi Red Light Baharu

Atas permintaan ramai, Face Expert membuka PELUANG untuk anda merasai pelbagai jenis rawatan facial pada harga yang sangat istimewa!

Terdapat 3 pilihan rawatan facial yang merupakan inovasi terkini dari Face Expert (Dr Rushmini Marissa).

Berbeza dari rawatan facial biasa yang hanya membersihkan wajah, rawatan Super Facial kami memberikan impak yang lebih maksima. Rawatan ini tidak terdapat di tempat lain, hanya di Face Expert, Marissa sahaja.

Tonton Sendiri Transformasi Pelanggan Selepas Rawatan Face Expert 👇👇

Play Video

Pilihan Rawatan Super Facial

Super Facial Red Light UpLift

- Bentuk wajah V-Shape
- Menghilangkan kedutan
- Menghilangkan double chin
Harga Asal: RM880
Harga Promo: RM188 (Diskaun 70%+)

Super Facial Anti-Pigmentasi

- Menghilangkan pigmentasi, melasma dan tompok hitam
- Mengecilkan liang pori
- Mencerahkan tona kulit wajah lebih sekata
- Mengaktifkan pertambahan lapisan kolagen yang berkurangan
Harga Asal: RM880
Harga Promo: RM188 (Diskaun 70%+)

Super Facial Meso Eyebag

- Menghilangkan gelebeh di kantung mata
- Menghilangkan gelebeh di kelopak mata
- Menghilangkan biji kolestrol di kawasan mata
- Menghilangkan kedutan di bawah mata (eye-wrinkles)
Harga Asal: RM1380
Harga Promo: RM499 (Diskaun 60%+)

Gambar: Hasil Rawatan Super Facial (Wanita)
Gambar: Hasil Rawatan Super Facial (Lelaki)

Orang ramai yang ingin mendapatkan rawatan wajah dinasihatkan berjumpa dengan doktor kecantikan yang bertauliah seperti Dr Rushmini Maris Ismail (Face Expert).

As Seen On

Siapa Dr Rushmini Marisa?

Dr Rushmini Marisa adalah:

  • Doktor Pakar Penegangan Wajah (Face Expert)
  • Doktor Pakar Estetik Berpengalaman
  • Mempunyai Klinik Antiageing
  • Mempunyai Spa Antiageing (Marissa Aesthetic) > 10 cawangan di seluruh Malaysia

Dr Rushmini Maris Binti Ismail merupakan seorang doktor yang berkelulusan dari Kolej Perubatan Kasturba, India (MBBS) pada tahun 1997. Beliau memulakan kerjayanya dengan berkhidmat di beberapa klinik-klinik dan hospital-hospital kerajaan dan swasta sebelum membuka kliniknya sendiri 15 tahun yang lalu.

Beliau memulakan dengan membuka klinik pesakit luar. Setiap hari beliau didatangi oleh pesakit-pesakit yang mempunyai pelbagai jenis penyakit. Beliau juga melihat ramai orang yang sudah berusia mempunyai penyakit yang kronik dan memerlukan bantuan orang lain untuk hidup. Dari situ, beliau mendapat ilham untuk mengkaji dengan lebih mendalam berkaitan penyakit penuaan.

Berasaskan minat yang mendalam di dalam bidang aesthetic dan perubatan anti-penuaan beliau menyambung pelajaran ke peringkat Masters dan berjaya mendapat Ijazah Master Anti-Aging & Regenerative Medicine di UCSI, KL. Beliau juga mendapat persijilan dari universiti dan pusat latihan di Germany, Bulgaria, Bangkok dan Singapura. Setelah tamat pengajiannya, pada tahun 2013, beliau membuka sebuah pusat kecatikan dan anti-penuaan sendiri. Tujuan beliau adalah untuk memberi kesedaran kepada semua orang tentang kepentingan kesihatan dan kecantikan. Selain itu, ia juga bertujuan untuk memberi kesedaran dan pengetahuan tentang kepentingan hormon untuk tubuh badan yang sihat dan cergas.

Kerana keaktifan beliau dalam memperkenalkan rawatan anti-penuaan, Dr. Rushmini Maris sering dijemput untuk memberi ceramah kesihatan dan kecantikan di organisasi-organisasi kerajaan dan juga swasta antaranya Malaysia Airlines (MAS), Persatuan-Persatuan, dan juga Universiti-universiti tempatan. Selain itu, beliau juga sering dijemput sebagai penceramah tetap di Radio KL pada setiap hari Khamis, dan beberapa kali dijemput sebagai tetamu jemputan WHI di TV3, SOAL WANITA di TV Al-Hijrah dan FEMINA di TV1. Dr Rushmini juga sangat aktif dalam menjalankan bengkel-bengkel dan ceramah-ceramah kesihatan dan kecantikan di klinik. Beliau juga giat menulis artikel-artikel yang berkaitan kesihatan dan kecantikan. Selain menulis artikel, beliau juga terkenal dengan bukunya yang bertajuk “Catatan Kehamilan” yang di ulang cetak beberapa kali.

Suasana Rawatan Marissa:

Sesi konsultasi bersama Pakar

Sesi rawatan

Sesi feedback

Kelebihan Rawatan Marissa

Testimoni Rawatan Super Facial

“Saya cukup berpuas hati dengan rawatan yang diberikan kepada kantung mata saya. Memang WOW dengan usia dah 63 tahun tetapi bila saya balik anak saya cakap macam umur 36. Memang tip-top, terima kasih Marissa..” – Pn. Jamilah, 63

“Rawatan Red Light Marissa memang Special. Memang tak de kat tempat lain. Kesan pon sangat cepat dan memuaskan. Saya dah tak tahan bila kawan-kawan selalu persendakan wajah saya yang selalu nampak sedih, tak ceria. Saya hanya mampu tersenyum kelat walaupun hati menangis. Saya nekad membuat rawatan ini di Marissa selepas ternampak iklan rawatan ini. Hari ini genap 2 minggu saya buat, muka memang nampak perubahan yang ketara. Tak de lagi garis-garis di bahagian mulut, tak de lagi kedutan di dahi dan mata.” – Fatimah, 50

“Doktor, beza umur saya dengan suami baru 3 tahun tapi muka saya muka saya nampak jauh lagi tua dari suami. Lepas saya buat rawatan Red Light di Marissa, suami pun puji nampak macam zaman muda-muda dulu.” – Puan Aina, 49

Berita Baik!

Kesemua rawatan Super Facial di atas adalah rawatan yang premium, bukan rawatan biasa.
Harga biasa untuk rawatan-rawatan di atas ialah RM8xx – RM1xxx.


KINI RAWATAN SUPER FACIAL ADA PROMO DISKAUN TERHAD SEHINGGA 70% UNTUK 100 ORANG TERAWAL SAHAJA.

TAHNIAH! ANDA LAYAK!


Jangan berlengah lagi. Hilangkan kerisauan anda sekarang. Isi borang di bawah cepat sebelum PROMO habis!

Borang Sesi Konsultasi Rawatan Super Facial

Isi butiran di bawah dan klik butang Hantar.

Kami akan menghubungi anda untuk mengesahkan sesi konsultasi. Cepat! Sesi promo adalah terhad!

Super Facial

Lokasi Kami

📍 MARISSA AESTHETIC HQ
No. 26-G, Jalan Semenyih Sentral 4,
Semenyih Sentral, 43500 Semenyih,
Selangor, Malaysia.

 

📍 MARISSA AESTHETIC BANGI
D-09-02 Plaza Paragon Point,
Jalan Medan Pusat Bandar,
43650 Bandar Baru Bangi, Selangor

 

📍 MARISSA AESTHETIC SHAH ALAM
G41, Persiaran Laman Seri Business Park,
Seksyen 13,
40100 Shah Alam, Selangor

 

📍 MARISSA AESTHETIC SENAWANG
42-2A, Jalan MSJ2,
Kawasan Perusahaan Senawang,
70450 Senawang, Negeri Sembilan

 

📍 MARISSA AESTHETIC MELAKA
No 5 Taman 1 Lagenda 75400 86,
Jalan Lagenda 9,
75300 Melaka

 

📍 MARISSA AESTHETIC JOHOR
No 8, Jln Perjiranan 12 (Gate B),
Bandar Dato Onn,
81100 Johor Bahru, Johor

 

📍 MARISSA AESTHETIC KUANTAN
48A 1 & 2 Floor, Jalan Putra Square 2,
Chinatown Putra Square,
25200 Kuantan, Pahang

 

📍 MARISSA AESTHETIC KELANTAN
Lot 319, LK-5 D’PERDANA,
Seksyen 27, Jalan Sri Cemerlang,
15300 Kota Bharu, Kelantan

 

📍 MARISSA AESTHETIC KEDAH
No. 195, Jalan Batik 2/1A, Taman Batik,
08000 Sungai Petani, Kedah

 

📍 MARISSA AESTHETIC KUCHING
Lot 249, 1st Floor, Kuching Sentral
6th Miles, Jalan Penrissen
93250 Kuching, Sarawak

Scroll to Top