🔥 Promo Raya 60% DISKAUN

Rawatan Red Light [Baharu!]: Teknologi terkini Face Expert Jadikan Penampilan Jauh Lebih Muda Dari Usia Sebenar! Hasilnya – Wajah 10 Tahun Lebih Muda!

Slot Sesi Konsultasi Online Rawatan Red Light PERCUMA Kini Dibuka!

Atau scroll ke bawah untuk baca lebih info.

“Pukau” Orang Sekeliling Anda Dengan Bentuk Wajah Yang Menawan, Terbentuk & Kelihatan 10 Tahun Lebih Muda – Hanya Dengan Satu Sesi Sahaja!

Saya mengalami masalah dagu berlapis dan kulit wajah jatuh ni sejak berusia 35 tahun. Sekarang dah nak masuk 50-an. Malu rasa setiap pagi nak masuk office. Macam2 krim & suplimen dah pakai tapi tak ada perubahan. Sama je. Alhamdulilah tergerak hati nak buat rawatan di Marissa Aesthetic. Sekarang semua puji nampak jauh lebih muda dari usia 🙂
Pn. Zalina, 47 tahun
Penjawat Awam

Di atas merupakan antara feedback pelanggan selepas rawatan Red Light di Face Expert, Marissa.

Borang Sesi Konsultasi Rawatan Red Light

Isi butiran di bawah dan klik butang Hantar.

Kami akan menghubungi anda untuk mengesahkan sesi konsultasi. Cepat! Sesi promo adalah terhad!

Red Light

Dah letih cuba produk dan rawatan yang tak berkesan?

Nak wajah kembali tegang, terbentuk dan segar?

Ya, saya NAK!

Apa Itu Rawatan Teknologi Red Light?

Gambar: Result Teknologi Red Light Baharu

Rawatan menggunakan teknologi Red Light dihasilkan oleh Face Expert (Dr Rushmini) setelah mendapati ramai pelanggan yang tidak berpuas hati dengan teknik rawatan sedia ada di pasaran.

Teknologi unggul yang mempunyai ultra lift effect ini menggunakan cahaya merah yang halus bagi mengangkat, membuang kedutan dan menegangkan kulit wajah. Hasilnya wajah akan menjadi lebih tegang dan tampak jauh lebih muda dari usia asal seseorang.

Dengan teknologi Red Light ini seseorang tidak perlu tinggal di hospital kerana ia merupakan prosedur yang ringkas, tidak menyakitkan dan tidak meninggalkan parut.

Tonton Sendiri Transformasi Pelanggan Selepas Rawatan Red Light Face Expert 👇👇

Play Video

Bila Nampak Kesan?

Kesan rawatan teknologi Red Light dapat dilihat dengan serta-merta dan hasilnya bertahan sehingga sepuluh tahun. Doktor terlatih Face Expert Marissa mengambil masa selama lebih kurang sejam untuk melakukan rawatan teknik Red Light ini. Berbeza dengan rawatan lain, teknik Red Light ini tidak menyakitkan.

Ia tidak memerlukan masa yang panjang dan tidak memerlukan pembedahan. Hasilnya amat memuaskan. Ia boleh digunakan untuk mengangkat kening, dahi, pipi dan juga menegangkan kawasan rahang. Sangat terbaik untuk membuang kantung mata. Rawatan ini juga dicipta untuk mengurangkan kenduran di wajah, dagu berlapis dan bahagian-bahagian badan yang menggeleber.

Gambar: Hasil Rawatan Red Light (Wanita)
Gambar: Hasil Rawatan Red Light (Lelaki)

Siapakah Yang Sesuai?

Rawatan Red Light ini selalunya dilakukan pada orang berumur 30 hingga 65 tahun. Matlamat rawatan ini adalah untuk mengekalkan keremajaan wajah. Jadi lebih awal anda melakukannya maka lebih cepat anda dapat mengatasi tanda-tanda penuaan. Calon yang ideal ialah orang yang muka dan lehernya sudah mula kendur atau sudah menampakkan tanda-tanda penuaan.

Aplikasi Rawatan Red Light

Rawatan ini amat berkesan digunakan untuk:

  • menutup kedutan yang ketara,
  • mencantikkan struktur lingkaran mata,
  • menghilangkan lemak bawah dagu,
  • membentuk wajah,
  • mengangkat wajah yang jatuh,
  • dan sebagainya

Orang ramai yang ingin mendapatkan rawatan Red Light dinasihatkan berjumpa dengan doktor kecantikan yang bertauliah seperti Dr Rushmini Maris Ismail.

As Seen On

Siapa Dr Rushmini Marisa?

Dr Rushmini Marisa adalah:

  • Doktor Pakar Penegangan Wajah (Face Expert)
  • Doktor Pakar Estetik Berpengalaman
  • Mempunyai Klinik Antiageing
  • Mempunyai Spa Antiageing (Marissa Aesthetic) > 10 cawangan di seluruh Malaysia

Dr Rushmini Maris Binti Ismail merupakan seorang doktor yang berkelulusan dari Kolej Perubatan Kasturba, India (MBBS) pada tahun 1997. Beliau memulakan kerjayanya dengan berkhidmat di beberapa klinik-klinik dan hospital-hospital kerajaan dan swasta sebelum membuka kliniknya sendiri 15 tahun yang lalu.

Beliau memulakan dengan membuka klinik pesakit luar. Setiap hari beliau didatangi oleh pesakit-pesakit yang mempunyai pelbagai jenis penyakit. Beliau juga melihat ramai orang yang sudah berusia mempunyai penyakit yang kronik dan memerlukan bantuan orang lain untuk hidup. Dari situ, beliau mendapat ilham untuk mengkaji dengan lebih mendalam berkaitan penyakit penuaan.

Berasaskan minat yang mendalam di dalam bidang aesthetic dan perubatan anti-penuaan beliau menyambung pelajaran ke peringkat Masters dan berjaya mendapat Ijazah Master Anti-Aging & Regenerative Medicine di UCSI, KL. Beliau juga mendapat persijilan dari universiti dan pusat latihan di Germany, Bulgaria, Bangkok dan Singapura. Setelah tamat pengajiannya, pada tahun 2013, beliau membuka sebuah pusat kecatikan dan anti-penuaan sendiri. Tujuan beliau adalah untuk memberi kesedaran kepada semua orang tentang kepentingan kesihatan dan kecantikan. Selain itu, ia juga bertujuan untuk memberi kesedaran dan pengetahuan tentang kepentingan hormon untuk tubuh badan yang sihat dan cergas.

Kerana keaktifan beliau dalam memperkenalkan rawatan anti-penuaan, Dr. Rushmini Maris sering dijemput untuk memberi ceramah kesihatan dan kecantikan di organisasi-organisasi kerajaan dan juga swasta antaranya Malaysia Airlines (MAS), Persatuan-Persatuan, dan juga Universiti-universiti tempatan. Selain itu, beliau juga sering dijemput sebagai penceramah tetap di Radio KL pada setiap hari Khamis, dan beberapa kali dijemput sebagai tetamu jemputan WHI di TV3, SOAL WANITA di TV Al-Hijrah dan FEMINA di TV1. Dr Rushmini juga sangat aktif dalam menjalankan bengkel-bengkel dan ceramah-ceramah kesihatan dan kecantikan di klinik. Beliau juga giat menulis artikel-artikel yang berkaitan kesihatan dan kecantikan. Selain menulis artikel, beliau juga terkenal dengan bukunya yang bertajuk “Catatan Kehamilan” yang di ulang cetak beberapa kali.

Suasana Rawatan Marissa:

Sesi konsultasi bersama Pakar

Sesi rawatan

Sesi feedback

Kelebihan Rawatan Marissa

Testimoni Rawatan Red Light

“Saya cukup berpuas hati dengan rawatan yang diberikan kepada kantung mata saya. Memang WOW dengan usia dah 63 tahun tetapi bila saya balik anak saya cakap macam umur 36. Memang tip-top, terima kasih Marissa..” – Pn. Jamilah, 63

“Rawatan Red Light Marissa memang Special. Memang tak de kat tempat lain. Kesan pon sangat cepat dan memuaskan. Saya dah tak tahan bila kawan-kawan selalu persendakan wajah saya yang selalu nampak sedih, tak ceria. Saya hanya mampu tersenyum kelat walaupun hati menangis. Saya nekad membuat rawatan ini di Marissa selepas ternampak iklan rawatan ini. Hari ini genap 2 minggu saya buat, muka memang nampak perubahan yang ketara. Tak de lagi garis-garis di bahagian mulut, tak de lagi kedutan di dahi dan mata.” – Fatimah, 50

“Doktor, beza umur saya dengan suami baru 3 tahun tapi muka saya muka saya nampak jauh lagi tua dari suami. Lepas saya buat rawatan Red Light di Marissa, suami pun puji nampak macam zaman muda-muda dulu.” – Puan Aina, 49

Berita Baik!

KINI RAWATAN RED LIGHT ADA PROMO DISKAUN TERHAD SEHINGGA 60% UNTUK 100 ORANG TERAWAL SAHAJA.

TAHNIAH! ANDA LAYAK!



Jangan berlengah lagi. Hilangkan kerisauan anda sekarang. Isi borang di bawah cepat sebelum SESI PROMO habis!

Borang Sesi Konsultasi Rawatan Red Light

Isi butiran di bawah dan klik butang Hantar.

Kami akan menghubungi anda untuk mengesahkan sesi konsultasi. Cepat! Sesi promo adalah terhad!

Red Light Khas

Lokasi Kami

📍 MARISSA AESTHETIC HQ
No. 26-G, Jalan Semenyih Sentral 4,
Semenyih Sentral, 43500 Semenyih,
Selangor, Malaysia.

 

📍 MARISSA AESTHETIC BANGI
D-09-02 Plaza Paragon Point,
Jalan Medan Pusat Bandar,
43650 Bandar Baru Bangi, Selangor

 

📍 MARISSA AESTHETIC SHAH ALAM
G41, Persiaran Laman Seri Business Park,
Seksyen 13,
40100 Shah Alam, Selangor

 

📍 MARISSA AESTHETIC SENAWANG
42-2A, Jalan MSJ2,
Kawasan Perusahaan Senawang,
70450 Senawang, Negeri Sembilan

 

📍 MARISSA AESTHETIC MELAKA
No 5 Taman 1 Lagenda 75400 86,
Jalan Lagenda 9,
75300 Melaka

 

📍 MARISSA AESTHETIC JOHOR
No 8, Jln Perjiranan 12 (Gate B),
Bandar Dato Onn,
81100 Johor Bahru, Johor

 

📍 MARISSA AESTHETIC KUANTAN
48A 1 & 2 Floor, Jalan Putra Square 2,
Chinatown Putra Square,
25200 Kuantan, Pahang

 

📍 MARISSA AESTHETIC KELANTAN
Lot 319, LK-5 D’PERDANA,
Seksyen 27, Jalan Sri Cemerlang,
15300 Kota Bharu, Kelantan

 

📍 MARISSA AESTHETIC KEDAH
No. 195, Jalan Batik 2/1A, Taman Batik,
08000 Sungai Petani, Kedah

 

📍 MARISSA AESTHETIC KUCHING
Lot 249, 1st Floor, Kuching Sentral
6th Miles, Jalan Penrissen
93250 Kuching, Sarawak

CEPAT! Pendaftaran hari ini akan dapat lagi voucher tambahan!

Scroll to Top